İZMİR / KONAK - 19 Mayıs İlkokulu

eTwinning School Board

Mrt

e Twinning "Student Meeting Webinar"

eTwinning March Activities

Mrt

Pınar Çocuk Tiyatrosu tarafından okulumuzda sergilenen "Küçük Kız ve Cumhuriyet" adlı tiyatro oyununda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Okulumuz "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinliklerinde görev alan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü" kapsamında okulumuzda düzenlenen törende emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

01-07 Mart "Deprem Haftası" farkındalık etkinlikleri kapsamında okulumuzda personel ve öğrenci tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuz "SAFER INTERNET DAY" etkinlikleri. Emeği geçen öğrencilerimize ve okulumuz İngilizce Öğretmeni Murat BOSTANCI'ya teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Murat BOSTANCI rehberliğinde 7 yabancı 6 Türk ortakla yürütülen Intelli-English:Nurturing 8 Intelligences adlı proje çalışmaları okulumuzda başlamıştır.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık.Tören sonrası Okul Aile Birliği'nin organize ettiği ikram sunumunda bir araya geldik.Bu anlamlı günde emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Kas

Kas

Ekm

Okulumuz öğrencileri "Kod Haftası" etkinlikleri kapsamında Web 02 araçlarıyla eğlenerek öğrendiler. Emeği geçen İngilizce Öğretmenimiz Murat BOSTANCI' ya teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

SGDD-ASAM görevlilerine emekleri için teşekkürlerimizi sunarız.