İZMİR / KONAK - 19 Mayıs İlkokulu

Kas

Kas

Ekm

Okulumuz öğrencileri "Kod Haftası" etkinlikleri kapsamında Web 02 araçlarıyla eğlenerek öğrendiler. Emeği geçen İngilizce Öğretmenimiz Murat BOSTANCI' ya teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

SGDD-ASAM görevlilerine emekleri için teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

ANASINIFI-A ŞUBESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR ETKİNLİKLERİNDE EMEĞİ GEÇEN OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİMİZ CEREN MURAT'A TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Ekm

Anasınıfı-A şubesi öğrencilerimizin "4 Ekim Hayvanları Koruma Günü" etkinliklerinde emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkürlerimizi sunarız.

Eyl

9 Eylül 1922 İzmir'in Kurtuluşunun 101.yılı kutlu olsun...Bize bu kutsal toprakları emanet ettikleri için,Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz...